Skip to main content

Ervaringen

Bij de aanmelding had ik niet gedacht dat ik er zo snel weer bovenop zou komen. Ik ben ontzettend verrast hoe goed de behandeling geholpen heeft. Ik zit weer lekker in mijn vel, heb geleerd om beter met tegenslagen om te kunnen gaan en voel mij meer 'in balans'. Wat ik fijn vond is dat we aan het einde van de therapie hebben stil gestaan bij hoe ik mij bewust kan blijven van hetgeen ik geleerd heb en wat ik zelf kan doen bij een eventuele terugval in de toekomst. Ik kan iedereen therapie aanraden!

vrouw (23 jaar)

Het was een heel fijn en persoonlijk proces wat mij waardevolle handvatten heeft gegeven om meer in balans te komen.

Vrouw (26 jaar)

Ik heb de behandeling echt ervaren als een cadeautje aan mezelf! De EMDR sessies hebben mij de ruimte gegeven om verder te kunnen in het rouwproces en vormen ook gelijk de basis voor mijn stabielere humeur. In de andere gesprekken met Eva heb ik de dingen waar ik tegenaan liep vanuit een ander perspectief kunnen bekijken en daar heb ik ontzettend veel van geleerd. Ik heb de behandeling dus als uiterst nuttig ervaren en Eva als een aardige, slimme vrouw waar ik fijn mee kon praten. Bij U psycholoog had ik een vertrouwd gevoel, top dat ik er zo snel terecht kon!

vrouw (19 jaar)

Ik heb leren omgaan met mijn angstklachten en ben daar trots op. Eva heeft mij goed geholpen en laten inzien dat het probleem niet groter is dan ik aanvankelijk dacht. Het maken van afspraken verliep erg flexibel en in de communicatie was alles ook goed geregeld.

man (24 jaar)

“Een behandeltraject is voor mij opgebouwd uit wederzijds vertrouwen. Naar mijn mening werkt een therapie dan op z’n best. Ik vind het belangrijk dat ik serieus genomen word en dat er echt wordt geluisterd. Ik heb dit bij Eva zeker ervaren, zij had echt aandacht voor mij. Eva wist altijd terug te refereren naar eerdere gesprekken. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik mij helemaal kon openstellen. De tools die zij mij heeft gegeven, helpen mij nog steeds in het dagelijks leven. Ik ben dankbaar voor het stukje vertrouwen wat zij mij heeft gegeven.”

vrouw (21 jaar)

Na een aantal maanden met verschillende soorten therapeuten over stemmingsproblemen te hebben gesproken werd ik uiteindelijk naar U psycholoog verwezen. Hier heb ik de afgelopen maanden met Eva gepraat. Zij heeft mij geholpen mijn negatieve gedachten uit te dagen, hulp te accepteren en de lat soms wat lager te leggen. Door haar persoonlijke aanpak voelde ik me gelijk op mijn gemak; de gesprekken hadden een fijne balans tussen diepgang, ervaringen, uitleg en tips. Ik voel mij al weer veel beter. Mindere dagen zijn er natuurlijk wel, maar die heeft iedereen wel eens!

man (22 jaar)

Zo bang als ik was om te gaan, zo veel beter voel ik me nu ik dat toch gedaan heb. Proberen herinneringen die bijna net zo oud zijn als ik zelf, minder pijn te laten doen en minder mee te dragen in mijn dagelijks leven, daarvoor zette ik de stap naar jullie. Ik had best wel goeie hoop en verwachtingen maar dat ik me zo vlug zó veel lichter zou voelen dat kon ik me onmogelijk voorstellen. Eva, jij hebt mij echt ergens mee geholpen. Ik ben er zo blij van. Dankjewel.

vrouw (37 jaar)

De afgelopen maanden heb ik een aantal gesprekken en EMDR sessies bij Eva gehad. Vanaf het eerste gesprek voelde ik mij al erg op m'n gemak bij haar. Ik was van te voren niet bekend met EMDR therapie, wat er voor zorgde dat ik niet gelijk volledig vertrouwen had in deze vorm van behandeling, maar Eva heeft mij stap voor stap alles erg goed uitgelegd. En ook tijdens de EMDR sessie voelde ik mij erg op mijn gemak. Het heeft me onwijs goed geholpen!"

vrouw (19 jaar)

Fijn dat het contact zo laagdrempelig is; Eva is erg toegankelijk, mijn problematiek/vraag werd serieus genomen, maar niet groter gemaakt dan nodig

vrouw (57 jaar)

Het was ontzettend prettig en helemaal niet zo zwaar als ik vooraf gedacht had. Eva is een hele aardige open vrouw die dingen goed uitlegt. Ze heeft me goed geholpen om mijn stemming te verbeteren door een combinatie van het geven van inzicht en het aanreiken van concrete hulpmiddelen. Ik vond het erg fijn!

man (25 jaar)

Ik heb in de afgelopen maanden zoveel geleerd over mijzelf dankzij de therapie. Dit kon alleen door het vertrouwen dat Eva mij gaf. Ik kon super snel terecht wat voor mij erg belangrijk was en kreeg echt persoonlijke aandacht. Eva maakte gebruik van de EMDR methode, waarbij het heel belangrijk was om je te concentreren. De sfeer in de praktijk was daar erg goed geschikt voor. De sessies waren soms zwaar en soms heel moeilijk maar bovenal was het heel bijzonder hoeveel inzichten duidelijker werden na de sessies. Ik ben heel blij dat ik hier de hulp heb gekregen die ik nodig had.

vrouw (26 jaar)

Ik heb geleerd hoe ik veerkrachtig kan zijn bij tegenslagen en hoe ik steun kan vinden bij mezelf. Middels de objectieve blik en uitdagende vragen van Eva ben ik mezelf en de manier waarop mijn gedachten werken meer gaan accepteren, wat heeft geleid tot meer innerlijke rust en geluk. Ik heb de persoonlijke benadering als erg waardevol ervaren. Ik mocht er zijn als mens, als mijn eigen wijze zelf.

vrouw (29 jaar)

Ik was en ben zeer dankbaar dat ik zo snel terecht kon bij U psycholoog. Eva heeft mij geholpen weer meer te genieten van de momenten dat het goed gaat. Verder heeft ze toen huidig traject niet voldoende bleek gezorgd dat dit traject juist afgehandeld werd en ik de juiste vervolg hulp kreeg.

vrouw (23 jaar)

De behandeling die ik gehad heb bij Eva heb ik als erg prettig ervaren. Tijdens de sessies kreeg ik extra toelichting over denkpatronen en mechanismes hoe wij als mens in elkaar zitten. Voor mij is het belangrijk en behulpzaam om dit te begrijpen om mijzelf ook te kunnen begrijpen. Ik kreeg de ruimte om er meer over te vragen en kreeg tips over boeken die ik zou kunnen lezen.
Daarnaast heeft mijn behandelaar Eva tijdens de sessies een onbekende pijn, angst en gespannenheid in mij geïdentificeerd. Door haar sturing tijdens de behandeling ben ik erachter gekomen dat dit voortkomt uit een vervelende specifieke gebeurtenis uit mijn verleden. Deze situatie heb ik nooit geaccepteerd of een plekje gegeven waardoor ik al 8 jaar met een onbekende onrust rond liep en daardoor ook verkeerde keuzes in mijn leven maakte. Door de behandeling ben ik de situatie gaan inzien en gaan accepteren. Hierdoor begrijp ik mijzelf en mijn pijn beter en heb ik deze ook een plek kunnen geven. De keuze om EMDR te doen om deze gebeurtenis een plek te geven was een goede keuze en erg behulpzaam. De uitvoering daar van was goed en had een groot positief effect.
Samengevat was Eva voor mij de juiste psycholoog om op dit moment bij terecht te komen. Ze heeft mij voornamelijk verder geholpen door naar mijzelf te leren luisteren en te accepteren. Daardoor heb ik een vorm van rust in mijzelf gevonden die ik niet eerder ervaren heb. Nu is het de kunst om er zelf mee door te gaan. Fingers crossed.