Skip to main content

Wie zijn wij

Graag stellen wij ons aan je voor. We zijn allen GZ-psychologen en al jaren werkzaam in de GGz. In onze gezellige, kleinschalige praktijk bieden we jou vanuit een persoonlijke benadering zorg op maat.

We hechten belang aan het opbouwen van een goede werkrelatie. Dit zien we als de basis voor een geslaagde behandeling. We zijn open minded, laagdrempelig, authentiek en persoonlijk in onze aanpak. In onze communicatie streven we openheid en transparantie na.

We maken allen gebruik van evidence-based behandelmethoden als cognitieve gedragstherapie, ACT, oplossingsgerichte therapie, mindfulness en EMDR.

Mijn naam is Eva Hemink (1983). Ik ben sinds 2018 met veel plezier praktijkeigenaar van U psycholoog.  Ik ben erg enthousiast over mijn werk als GZ-psycholoog. Ik vind het een uitdaging om samen met jou als cliënt te onderzoeken wat er nodig is om je weer beter te gaan voelen zodat je weer met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan.

Naast mijn werk als psycholoog gaan mijn interesses uit naar reizen, interieur en styling. Ik houd er van om mijn vrije tijd door te brengen met vrienden en familie, culturele activiteiten te ondernemen, naar de sauna te gaan en in de natuur te zijn. Ik neem graag deel aan retraites en beoefen yoga en pilates. Ik woon in Utrecht samen met mijn vriend en onze twee dochters.

Achtergrond

Opleidingen

 • Bachelor Pedagogische wetenschappen (Universiteit Utrecht)
 • Master Orthopedagogiek (Universiteit Utrecht)
 • Postdoctorale opleiding Gezondheidszorgpsycholoog (RINO Utrecht)
 • Cognitieve gedragstherapie, basiscursus
 • Oplossingsgerichte therapie, basiscursus
 • Systeemtherapie, inleidende basiscursus
 • EMDR basisopleiding (EMDR Centrum Nederland)
 • ACT basiscursus (EMDR-ACT centrum)
Registraties en lidmaatschappen

 • Gezondheidszorgpsycholoog, BIG-nummer: 19917930425
 • NVO Basisaantekening Psychodiagnostiek
 • EMDR therapeut
 • Lid beroepsvereniging NVGzP
 • Lid VVAA Ledenorganisatie voor Zorg professionals
 • AGB-code behandelaar: 94016290
 • AGB-code praktijk: 94066303
download Kwaliteitsstatuut Eva

Mijn naam is Margot Vermeulen (1962). Ik werk met veel plezier in deze kleinschalige, gezellige praktijk waarin persoonlijk contact op de voorgrond staat. Ik vind het belangrijk om mensen beter in contact te laten komen met hun gevoelens, hun motieven en hun waarden zodat zij van daaruit betere keuzes kunnen maken voor hun eigen leven. Het geeft mij plezier en voldoening om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

Ik woon in Utrecht en heb twee studerende dochters. Ik hou van (tango)dansen, van wandelen en yoga, van mooie verhalen (in boeken en film) en verdiep me de laatste jaren steeds meer in mindfulness en meditatie.

Achtergrond

Opleidingen

 • Klinische pedagogiek (Universiteit Utrecht)
 • Oplossingsgerichte therapie (Korzybski instituut)
 • Training oplossingsgericht werken (Solutions Centre Utrecht)
 • Training mindfulness (Ascender Utrecht)
 • ACT (RINO)
 • EMDR basistraining (RINO)
 • Coachopleiding non-dualiteit (Art of Life)
Registraties en lidmaatschappen

 • Gezondheidszorgpsycholoog, BIG-nummer: 69050115525
 • EMDR therapeut
 • Lid beroepsvereniging NIP
 • Lid VVAA Ledenorganisatie voor Zorg professionals
 • AGB-code behandelaar: 94061335
 • AGB-code praktijk: 94066303
download Kwaliteitsstatuut Margot

Mijn naam is Rien Uitslag (1989). Met enthousiasme werk ik als GZ-psycholoog in deze praktijk en bij multidisciplinair revalidatiecentrum BeLife. Ik vind het mooi en uitdagend om samen met jou te ontdekken hoe je op een flexibele manier om kan gaan met de problemen die je tegenkomt. Zodat je kunt blijven investeren in de dingen die voor jou echt belangrijk zijn.

In mijn vrije tijd hou ik van mooie verhalen (of het nou een boek, podcast of film is) en van spelletjes (van een gezelschapsspel tot de puzzels op de wand van een boulderhal). Ik woon samen met mijn vrouw in Utrecht.

Achtergrond

Opleidingen

 • Bachelor Psychologie (Universiteit Utrecht)
 • Master Klinische en gezondheidspsychologie (Universiteit Utrecht)
 • Postdoctorale opleiding Gezondheidszorgpsycholoog (RINO Rotterdam)
 • Acceptatie commitment therapie (ACT), basiscursus (SeeTrue)
 • EMDR, basistraining
Registraties en lidmaatschappen

 • Gezondheidszorgpsycholoog, BIG-nummer: 19920390925
 • Lid beroepsvereniging NIP
 • Lid VVAA Ledenorganisatie voor Zorg professionals
 • AGB-code behandelaar: 94013553
 • AGB-code praktijk: 94066303
download Kwaliteitsstatuut Rien

Mijn naam is Liesan Braakhuis (1988). Wat mij kenmerkt als GZ-psycholoog is een oprechte en positieve benadering van de mens. Ik vind het belangrijk om samen te onderzoeken wat er op dit moment speelt en wat er nodig is om tot verandering te komen. Daarbij bied ik evidence-based zorg dat afgestemd is op jouw behoefte, met als doel een leven dat meer in in balans is en het loskomen uit belemmerende patronen in gedrag, gedachten en gevoelens.

Ik woon samen met mijn vriend en dochter in Utrecht. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan yoga, in de natuur zijn, lezen, koken en samenzijn met familie en vrienden. Ik houd ervan om nieuwe plekken te ontdekken, zowel dichtbij huis als aan de andere kant van de aardbol.

Achtergrond

Opleidingen

 • Master Orthopedagogiek, Rijksuniversiteit Groningen
 • Master Klinische ontwikkelingspsychologie, Vrije Universiteit Amsterdam
 • Postdoctorale opleiding Gezondheidszorgpsycholoog, RINO Eindhoven
 • Cognitieve gedragstherapie, basiscursus
 • Mindfulness Based Cognitive Therapy
 • EMDR, basiscursus
 • Oplossingsgerichte psychotherapie, basiscursus
 • Systeemtherapie, basiscursus
 • Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie, basiscursus
 • Psychische stoornissen rondom fertiliteit, zwangerschap en bevalling (RINO)
 • Lichaamsgerichte interventies/Polyvagaaltheorie in de dagelijkse praktijk (RINO)
Registraties en lidmaatschappen

 • Gezondheidszorgpsycholoog, BIG-nummer: 29926794625
 • AGB-code behandelaar: 94106484
 • AGB-code praktijk: 94066303
download Kwaliteitsstatuut Liesan

Mijn naam is Kim Broersen (1988). Een kleinschalige praktijk waar we persoonlijke behandelingen op maat kunnen bieden, daar word ik enthousiast van. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een betrokken, ervaringsgerichte en integratieve aanpak. Ik zie therapie als een gezamenlijk proces waarin we samen onderzoeken wat maakt dat je nu bent vastgelopen en wat er nodig is om te ontwikkelen en weer met vertrouwen verder te kunnen.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan yoga, lezen, zingen, koken en bakken en geniet ik van theateruitjes en het samenzijn met vrienden en familie. Ik woon samen met mijn vriend (en heel veel plantjes) in Utrecht.

Achtergrond

Opleidingen

 • Master Klinische psychologie (Rijksuniversiteit Groningen)
 • Postdoctorale opleiding Gezondheidszorgpsycholoog (Radboud)
 • Cognitieve gedragstherapie basis- en vervolgopleiding (Cure and Care)
 • EMDR basiscursus (Cure and Care)
 • ACT basiscursus (King Nascholing)
 • Schematherapie basis- en vervolgopleiding (Van Genderen)
 • Affect fobie therapie (AFT) basisopleiding (RINO)
Registraties en lidmaatschappen

 • Gezondheidszorgpsycholoog, BIG-nummer: 99921141125
 • Cognitief gedragstherapeut VGCt: 304826  

 • AGB-code behandelaar: 94102220
 • AGB-code praktijk: 94066303
download Kwaliteitsstatuut Kim

Mijn naam is Yara Gilissen (1990) en ik ben de assistente van de praktijk. Met veel enthousiasme werk ik onder andere voor U Psycholoog. Voor mij is het belangrijk om iedereen zo snel mogelijk aan een intake te helpen, bij de meest passende behandelaar. Daarnaast zorg ik dat het achter de schermen allemaal goed verloopt.

Ik woon vlakbij Maastricht en heb hiervoor de hele wereld over gereisd. Ik ben gefascineerd door Human Design en hou van lezen, lekker uit eten en naar de sauna gaan en bordspelletjes.